Wednesday 9 June 2010

Se min kjole - den er som Oracle!

Som avslutningsgave fra gode kollegaer fikk jeg penger til å sy en kjole. De vet at jeg liker det.
Jeg smilte bredt da fant et stoff som var rødt, hvitt og rosa.Mine favorittfarger. Itillegg var det store ringer, akkurat som O for Oracle!
Jeg kjøpte det. Det første vi gjør dagen etter er å ta stoffet med til Jessica på Yashow. Hun er skredderen jeg også brukte sist jeg var her. Vi tegner, forklarer og måler. Jeg er veldig spent på resultatet da jeg kommer tilbake et par dager senere for prøving. Hmmm, ikke helt som jeg hadde tenkt. De er visst best på å kopiere klær som du har fra før. En annen kjole jeg bestilte er helt perfekt. Det blir mer peking,og en haug knappenåler og kritt må til. Dagen etter ny prøving. Mye bedre, men hvor er båndet? Det er ikke så lett å huske alt. Den ble ferdig til slutt. Og en kjole ulik de jeg har fra før. Gleder meg til jeg skal bruke den!  
Og hadde jeg fått bestemme så hadde Oracle sitt nye slogan blitt: Red is the new black!Få nye Windows Live™ Messenger. Last ned her.

1 comment:

  1. Den kjolen så bare helt fantastisk ut- sukk.......

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.