Friday 4 June 2010

Hipp hipp hurra

Vel fremme i Bejing hvor det varmt, klamt og graa himmel. Det er ikke saa ofte blaa himmel her, for disen etter forurensingen ligger tett. Men sommer er det. Forrige gang jeg besokte Beijing var det vinter, naa er det mye flottere med blomster og farger overalt. Idag feirer vi Nina som har bursdag! Hipp hipp hurra!!! Vi begynte med kake og lys p sengen kl 0645. Jeg kaster ikke bort ferien paa aa sove iallfall. Og siden har det gaatt slag i slag. Forst litt shopping for Nina trengte noen bokser. Her kom vi over Buff med logen til Kraageland Velforening. Et tydlig bevis paa at alt kan kopieres og selges :-)

Etter en  lang lunsj ble det  manicure og pedicure.  Vi ble omringet og ble myndig kommandert til aa sitte stille. Deretter var det vannballong krig i hagen. Som fotograf slapp jeg heldigvis unna vannet...Naa skal vi ut aa spise middag og feire Nina. Velfortjent. Og som jeg pleier aa si det, mine beste venner er de som bor ute. Da har jeg en ekstra grunn til aa reise.

PS1: Og en god nr 2 paa vennelista er dere som leser dette...;-)
PS2 Kina har visst sensurert www.livontop.com saa jeg poster via email. Jeg vet derfor ikke hvordan dette blir seende ut, ikke har jeg norske bokstaver heller. Og det er begrenset plass med bilder i mailen. C'est la vie!
Liv 03062010


______________________________________________________________


Få nye Windows Live™ Messenger. Last ned her.

1 comment:

  1. Gratulerer med flott blogg! Friskt! :) Morsomt å lese om dine reiser. Kos deg videre i Beijing! :)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.