Thursday 8 July 2010

Hakuna Matata


Det kiler i magen. Sekken er pakket. Jeg er klar. Idag reiser jeg til Afrika. Dette har jeg ventet på og jeg gleder meg veldig. Jeg har booket turen gjennom Hvitserk eventyrreiser som bruker en internasjonal operatør, Drifters, i Sør-Afrika. Vi drar fra Johannesburg søndag morgen, turen går gjennom ørken i Botswana, skogen i Zambia, Victoria Falls, teplantasjer og innsjøen i Malawi, før vi skal se strender og hav i Mozambique. Innimellom blir det safari i Chobe, Luangwa og Kruger. Her står høydepunktene i kø og jeg håper å finne internett innimellom så jeg kan dele historiene med dere.
Reiseruta finner du her. Sånn i tilfelle det tradisjonen tro blir regn hele fellesferien og du ønsker å drømme deg bort. Det er forøvrig vinter dit jeg skal så en liten trøst kan være at det uansett er varmere her hjemme: Reiserute

1 comment:

  1. Safari njema, Liv! Gleder meg til å følge deg på bloggen din:-)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.