Tuesday 27 July 2010

Home Sweet home

Vi er i Zambia og passerer en rekke små landsbyer. Husene er enten runde dekket med gjørme og stråtak eller de er små murhus. Rundt husene er det velholdt og ryddig. I sentrum av landsbyene finnes det tradisjonelle markeder og  butikker. Små murhus i glade farger står på rekke og rad, noen mer velholdte enn andre. Innholdet er malt på og det mangler ikke utvalget: Beauty Salon, Bottle shop, Investment, Hardware store, Business center og min favoritt – shopping center. Navnet skjemmer iallfall ingen selv om det har fått oss til å trekke på smilebåndet mange ganger.  Da vi nærmet oss grensen til Malawi begynte også coffin shops å dukke opp. Med en levealder på drøye førti år er det også en del av dagliglivet.

Reklamene langs veiene kan også være festlige å lese: Don't invest your time, invest your money!
Tid er visst ikke penger overalt. Windows 7: Du får hjelp til gjøre mer. Utforsk Windows 7.

2 comments:

 1. hei liv !
  (forsøkte nettopp å sende deg en kommentar, men det gikk visst skeis - prøver derfor på ny ...)

  ville bare kommentere at det er noen svært så spenstige turer du er i gang med, og en veldig bra blog du har her, med flotte bilder !

  selv er jeg blitt såpass inspirert av din, mona's og anita's blog at jeg bare måtte gå i gang med en selv
  det blir en slags reiseblog i komb med faste sider - prosjektet har vokst underveis og er ennå ikke i havn, men når så skjer skal du få et vink ...

  min forrige tur gikk til tunisia, i vår, med innlagt biltur i tunisik sahara på egenhånd
  vellykket og spennende var det, ekstra spennende ble det da jeg ble sittende askefast der på det som da opplevdes som feil side av middelhavet) - men, det er en annen historie (for ikke å si flere ... )

  roald : )

  ReplyDelete
 2. hei - blog'en min er på lufta !
  du finner den her:
  rexyz.wordpress.com
  roald :)

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.