Friday 28 May 2010

Alle gode ting er 3!


Idag er 3 dager til jeg starter 3 måneders ferie hvor målet er å gjøre 3 ting:
Reise, flytte og feire.

Fremover kan du følge meg på tur til Beijing i Kina hvor jeg skal besøke gode venner,få sydd nye kjoler, gå fottur på muren, drikke champagne på St Regis og bli enda bedre kjent i Beijing.
Deretter blir det tur på Hurtigruta(MS Richard With) fra Kirkenes til Bergen. Jeg satser på midnattsol, polarsirkel og havørnsafari


Så skal jeg sydover til Afrika. Der ser jeg fram til safari i Sør-Afrika, nyte Victoria falls i Botswana, kanotur på Zambesielven, se Flodhester i Zambia, snorkle i Lake Malawi og bade i det indiske hav.

Etter kort avklimatisering skal jeg være superTante Liv og få testet ut mine guideevner i London. Det hele avsluttes med en rundtur i Skottland hvor jeg skal blogge for norske turister for visitbritain.no
Innimellom blir det å flytte inn i ny leilighet, være forlover for Beate og gjøre meg klar for ny og spennende jobb.
Det er mye å feire. Ja, denne ferien tror jeg blir fin!

3 comments:

 1. Hej Liv!
  Vilken Semester!! Låter helt fantastiskt. Njut av allt! ...och lycka till på nya jobbet.
  mvh
  Jonas

  ReplyDelete
 2. Utrolig Liv!!! Jeg er veldig imponert og også litt misunnelig! Spennende jobb, mye reising og ny sentral leilighet.. Det hele virker så veldig fjernt fra hvor jeg er akkurat nå. Vil bare si GRATULERER og LYKKE TIL!! Håper våre veier krysses igjen en dag! Klem Linda

  ReplyDelete
 3. Hei Liv!

  Gratulerer så mye med ny jobb! Så spennende det høres ut, og ikke minst dine planer før du setter i gang til høsten!

  Veldig deilig å lese synes jeg, blir så glad for å høre at du tar slike valg...

  God reise, Liv! Jeg gleder meg til neste fortelling. Blir nok til inspirasjon for mange :)

  Lene Engebretsen

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.