Saturday 21 May 2011

Reisevenner


I have found out that there ain't no surer way to find out whether you like people or hate them than to travel with them ~Mark Twain

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv! Ingenting er som å reise på tur med gode venner og at de også forblir det etter vi kommer hjem.... Men på tur kan man også være heldig å møte nye mennesker som deler noen av de samme lidenskapene som meg. Her er noen av disse:


Nick – Amerikaneren som jeg traff på tur i Afrika. Etter sin første utelandstur som 24åring ble han hekta. Åtte år senere har han besøkt over 60land og prøver nå å gjøre lidenskapen til levevei, sjekk ut gode tips på Almost famous adventures
I Marrakech ble jeg kjent med dette trekløveret – ulik utrykksform og interesser,men lidenskap for å skrive og reise har de felles.

Mona – som har gjort drømmen til virkelighet og fått reportasjer på trykk i bla Henne, Elle og Reiser&ferier. I tillegg til å skrive bra tar hun fantastiske bilder og har hatt sin egen fotoutstilling. Og et av bildene, ja det henger i stuen min hjemme. Les mer på Safari Njema

Bankmannen Roald som liker å være på tur og som skriver små, underholdende dikt. Min favoritt:
Livet er så.....
Livet er så kort - hvorfor i all verden da skrive lange dikt ?
Sjekk ut flere på reXyz

Studenten Jeanette som inspirerer med sine mange turer og tips. Hun kaller bloggen for Sofareiser, men ligger absolutt ikke på latsiden. Jeg gleder meg enda mer til min tur til Bolivia etter å sett hennes flotte bilder. Se de og mer til på Sofareiser

En av mine eldste og beste turkamerat er gymnasvenninne Gunilla. Første utenlandstur gikk til Island på skoletur, vi ler fortsatt av minner fra denne turen. Siden har vi bla besøkt Spania, Frankrike, Kreta, Portugal og USA isammen. Bli inspirert av Gunilla

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.