Monday 24 May 2010

Hotell-Livets glade sider

Sommerferien er snart her og for mange av oss betyr det mange, late dager på hotell. Siden jeg har pendlet mye med jobb har jeg til tider bodd mye på hotell og jeg elsker det. Rene håndkler, oppredd seng og ferdig frokost. De som har bodd sammen med meg på hotell vet at det første jeg gjør er å ”flytte inn”. Det vil si at jeg alltid pakker ut sakene mine og legger i skuffer og skap, før jeg sprer tingene mine ut slik at jeg føler at rommet nå er mitt nye hjem. Men selv om borte er bra, så er hjemme best.


Du skjønner at du har bodd mye på hotell når du kommer hjem i leiligheten og :
- tenker at nå har vaskedama vært sløv, dette badet er ikke rent, helt til du innser at vaskedama faktisk er deg selv og at du ikke har vasket på noen uker.
- kjøleskapet inneholder det samme som en minibar: øl, vin , brus og sjokolade
- innser at senga faktisk ikke rer seg selv
- ligger i senga og strekker ut handa for å finne bryteren som skrur av alt lys i leiligheten.
- er på vei ned i kjelleren for å spise frokost, kjøleskapet inneholder jo ikke mat….
- telefonen ringer og du tenker at det sikkert er noen som har ringt feil, før du innser at du er hjemme og begynner å juble fordi du tror det er noen som husker du er hjemme. Du løfter optimistisk opp røret. "Hei, vi ringer fra MMI….."

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.